Vesistöennusteet: Paimionjoen vesistöalue - Hovirinnankoski
|
Vesistöennusteet >
Paimionjoen vesistöalue >
Hovirinnankoski >
Vedenkorkeusennuste tekstinä
|

Maksimivedenkorkeus 365 päivän ennustejaksolla
| Huom! 14, 90 ja 365 vuorokauden ennusteissa tekstin ajankohdat ja minimi-, maksimi- ja keskiennustekäyrät eivät ole yleensä samat. Tekstin ajankohdat on laskettu ja ennustekäyrät on valittu kuvan esittämältä aikajaksolta. |
- Maksimivedenkorkeuden ajankohta on keskimäärin
27.3.2026
. Ajankohta on 75 % todennäköisyydellä myöhemmin kuin
2.3.2026
ja 25 % todennäköisyydellä myöhemmin kuin
8.4.2026
.
- Maksimivedenkorkeus on keskimäärin
82.15
m. Maksimivedenkorkeus on 90 % todennäköisyydellä välillä
81.92
-
82.46
m.
- Maksimivedenkorkeus on 95 % todennäköisyydellä yli
81.92
m, 75 % todennäköisyydellä yli
82.03
m, 25 % todennäköisyydellä yli
82.28
m ja 5 % todennäköisyydellä yli
82.46
m. Minimiarvo näissä simuloinneissa on 81.81
m ja maksimiarvo 82.72 m.
Vedenkorkeusrajoja
- Pohjapadon kynnyskorkeus 80.45 m
Vedenkorkeuden vaihteluvälit
- Kahden viikon kuluttua, eli
03.01.
vedenkorkeus on keskimäärin
81.52
m ja 50 % todennäköisyydellä vedenkorkeus on välillä
81.51
-
81.53
m. Kyseisenä päivänä vedenkorkeus on 5 % todennäköisyydellä yli
81.56
m ja 5 % todennäköisyydellä alle
81.50
m.
-
Kuukauden kuluttua, eli
20.01.
vedenkorkeus on keskimäärin
81.61
m ja 50 % todennäköisyydellä vedenkorkeus on välillä
81.50
-
81.75
m. Kyseisenä päivänä vedenkorkeus on 5 % todennäköisyydellä yli
81.86
m ja 5 % todennäköisyydellä alle
81.37
m.
-
Kahden kuukauden kuluttua, eli
20.02.
vedenkorkeus on keskimäärin
81.83
m ja 50 % todennäköisyydellä vedenkorkeus on välillä
81.75
-
81.91
m. Kyseisenä päivänä vedenkorkeus on 5 % todennäköisyydellä yli
82.28
m ja 5 % todennäköisyydellä alle
81.51
m.
-
Kolmen kuukauden kuluttua, eli
20.03.
vedenkorkeus on keskimäärin
81.86
m ja 50 % todennäköisyydellä vedenkorkeus on välillä
81.75
-
81.96
m. Kyseisenä päivänä vedenkorkeus on 5 % todennäköisyydellä yli
82.13
m ja 5 % todennäköisyydellä alle
81.49
m.
|